Bøgeblade

Dagens lysegrønne bøgeblad...

Når bøgen udspringer omkring miden af april, er bladene spiselige og lækre.
Bøge blade har en let syrlig og frisk smag. Derfor er de også herlige at tilsætte salater eller at spise for sig selv.
Men ud over den lette og lækre smag har de også en spændende sammensætning af B-vitaminer og et fint fiber indhold.
B-vitaminer har mange funktioner i kroppen. Det er blandt andet med til at styrke immunforsvaret, nervesystemet samt hår, hud og negle.
Fiber er, som de fleste ved, en vigtig bestanddel for  en velfungerende fordøjelsen og optagelse af næringsstoffer. En meget væsentlig funktion, der er med til at gøre de spæde og lækre bøgeblade til et super kostemne... I de uger vi har dem.

God fornøjelse og god fordøjelse 👍🙏🍃

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan støtte et stærkt helbred. Kan du abonnere på min blog og få jævnlige opdatering ved mail tilmelding.

Du kan tilmelde dig min YouTube kanal her. 
Herlev Helsezones har sin egen facebookside. Find den her

I Facebook gruppe "Health by nature" samles vi diskuterer supplerende/alternativ medicin.
Find den her 

 

Kilde:

https://www.arla.dk/opskrifter/spad-bogebladssalat-med-citronkyllingelever/

https://rosemaimonide.com/2011/04/onsdags-urten-boegeblade/

https://www.organicfacts.net/health-benefits/other/beech.htm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *