Søvn der forstyrres af lægkramper….

Lægkramper kan have mange årsager. Natlige lægkramper bliver da også ofte behandlet af almen medicins vej, med de mulige bivirkninger der følger.

Som Naturmediciner ønsker jeg at arbejde med årsagen til at problemer opstår. Nogle kropslige problemer er dog så generende, at jeg sammen med mine klienter finder en symptom lindring der, gør at min klient kan trives, før vi arbejder med mere årsags behandling.

Magnesium er i de fleste tilfælde, hvor det handler om lægkramper i både årsags og symptom behandling.

Magnesium er et at de mest forekommende mineraler i kroppen. Dog er Magnesium et noget underkendt mineraler, i særdeleshed i betragtning af det indgår i over 300 enzymatiskprocesser i kroppen.

Lægkramper kan kan have en del årsager. Blandt andet c-vitamin- og jernmangel, nyreproblemer, udfordringer med stofskiftet, sukkersyge, problematikker med nervesystemet og b-vitamin mangel.
Lægkramper kan dog i mange tilfælde, også skyldes for meget kalk i blodbanen, på grund af en let magnesium mangel. Magnesium og kalk har et samarbejde ved optagelse i cellerne. Hvorfor magnesium kan være med til at afhjælpe kramperne.
Ønsker du at læse mere om magnesium er det muligt her.

Er din søvn generet af opvågning på grund af lægkramper, kan det være en ide at tale med din læge om problemet. Ligesom der det let og mildt at afprøve et magnesium tilskud før sengetid. Magnesium fås både som tablet, kapsel og i creme/lotion. 

God fornøjelse og sov godt 😉

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan støtte et stærkt helbred. Kan du abonnere på min blog og få jævnlige opdatering ved mail tilmelding.

Du kan tilmelde dig min YouTube kanal her. 
Herlev Helsezones har sin egen facebookside. Find den her

I Facebook gruppe “Health by nature” samles vi diskuterer supplerende/alternativ medicin.
Find den her