Privatliv- og cookiepolitik

Behandling af personoplysninger – samtykke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet giver du tilladelse til, at at vi må kontakte dig pr. e-mail. Vi behandler din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Det gør du du enten ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte hej@herlevhelsezone.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender Mailchimp behandling af håndtering af nyhedsbreve.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Du kan desuden kontakte vores databeskyttelsesrådgiver direkte på:

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Herlev Helsezone

CVR Nr. 38826727

Hjortespringvej 89

2730 Herlev

Telefon: 26277078

Hej@herlevhelsezone.dk

 

 

Du kan desuden kontakte vores databeskyttelses ansvarlige, Laila M. Edsberg på samme adresse.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Herlev Helsezone behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00, e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Se denne side: http://minecookies.org/cookiehandtering