Hvordan timernes skriften kan sige noget om din søvnudfordring.

Når man arbejder med akupunktur, zoneterapi og andre behandlingsformer der er inspireret af kinesisk medicin arbejder man også med organuret.

I mit arbejde med zoneterapi, benytter jeg mig samtidig af den kinesiske medicin og filosofi derigennem organuret.

Hvad er organuret?
Organuret er en teori om at vores organer og tilhørene medianer har et særligt tidspunkt på døgnet, hvor et enkelt organ er mere aktivt en de øvrigt. Ligesom den makker organ (aller organer har en makker) er mindst aktiv.

Klokken 23- 01 Galdeblære
Klokken 01-03 Lever

Klokken 03-05 Lunger
Klokken 05-07 Tyndtarm

Klokken 07-09 Mave
Klokken 09-11 Milt/pancreas

Klokken 11-13 Hjerte
Klokken 13-15 Tyndtarm

Klokken !5-17 Urinblære
Klokken 17-19 Nyre

Klokken 19-21 Kredsløb
Klokken 21-23 Endokrin

Hvordan bruger man organuret?
Man kan som behandler bruge organ uret på flere forskellige måder. En måde er at kikke på hvornår på dagen et menneske oplever udsving. Træthed, uro, ekstra energi, hovepiner eller andet. Dette kan for behandler, give et vink om, hvor en given ubalance udspringer fra.
Det kan således også være en rigtig god indikator, hvis man har svært ved at sove eller ofte vågner på samme tid hver nat.

Flere at mine klienter har haft udfordringer i at vågne mellem klokken 3 og klokken 5. Det er således lunge medianen og organet jeg har taget udgangspunkt. Altså i samarbejde med min klient kikket på alle aspekter af hvad der kan skabe en ubalance i lungemedianen. Det er kan være en noget mere kompleks arbejdsgang. Men meget spændende og ofte for klient en stor og befriende proces.

Der er formodninger om, at organuret har noget at sige om rigtig mange ubalancer. Især er det undersøgt hvilken tid på dagen hjerte tilfælde sker.
Man er kommet til at flest hjerte tilfælde forkommer morgen til omkring middag. I organuret er hjerte energien stærkest mellem klokken 11 og kokken 13. Hvorfor det har være med til at skabe øget interesse omkring organuret og des potentiale.

Hvordan sover du?
Er du en af dem der oplever en sejlivet ubalance omkring din søvn?
Så giv ikke op, det er muligt at genskabe den god søvn. Her kan du overveje, at søge støtte i for eksempel mild zoneterapi, akupunktur, naturoptisk behandling og ligende.

Der er tider her i klinikken fra september 2019, ligesom der kan bookes foredrag fra oktober 2019.

Jeg kan kontaktes gennem kommentar feltet her under eller på mail hej@herlevhelsezone.dk.

God fornøjelse og sov godt.
? Zzzz

Vil du vide mere?
 

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan støtte et stærkt helbred. Kan du abonnere på min blog og få jævnlige opdatering ved mail tilmelding.

Du kan tilmelde dig min YouTube kanal her. 
Herlev Helsezones har sin egen facebookside. Find den her

I Facebook gruppe “Health by nature” samles vi diskuterer supplerende/alternativ medicin.
Find den her