Den milde duft…

 

De fleste nyder duften af lavendel, i parfume, i sæber, i rengøringsmilder, i sommerlandet og.alle de mange andre steder vi finder duften af lavendel.

Den lille fine plante med de små lila blomster og den milde sødlige duft, har da også et væld af undersøgelser bag sig.
Man har undersøgt om lavede kan være med til at stabilisere blodsukkeret, være med i healings process omkring kræft, virke som en antioxidant, hvordan den påvirker vores søvn og meget mere.

Når det kommer til søvn, ser lavendel faktisk ud til at have en rigtig god effekt. Især når det gælder even til at falde i søvn.
Der er lavet undersøgelser hvor deltagerne duftede til lavendel i tre minutter lige før sengetid og samtidig have lavendel duften op omkring senge natten igennem.
Her oplevede deltager en betydning bedrig af deres søvn kvalitet.

Lavendel i som æterisk olie er nemt at få fat i, i en Helsam, Matas eller anden helsekost. Nogle få dråber på puden kan være nok for mange.

 

Sover du fortsat dårligt?

Lavendel på puden et en mild støtte til din søvn. Men forsætter søvnproblemerne, bør man overveje at kikke nærmere på årsagen.
Det kunne være ved at opsøge en behandler, der kan støtte tilbage til en naturlig god nattesøvn.

Er man en af dem der oplever en sejlivet ubalance omkring sig  søvn, er der ofte støtte at hente i mild zoneterapi, akupunktur, naturoptisk behandling, en kombination at disse behandlingsformer eller ligende.

 

Herlev Helsezone

Der er tider her i klinikken fra september 2019, ligesom der kan bookes foredrag fra oktober 2019.

Jeg kan kontaktes gennem kommentar feltet her under eller på mail  hej@herlevhelsezone.dk.

God fornøjelse og sov godt.
? Zzzz

 

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan støtte et stærkt helbred. Kan du abonnere på min blog og få jævnlige opdatering ved mail tilmelding.

Du kan tilmelde dig min YouTube kanal her. 
Herlev Helsezones har sin egen facebookside. Find den her

I Facebook gruppe “Health by nature” samles vi diskuterer supplerende/alternativ medicin.
Find den her