Alternative løsninger

 

 

 

Alternative løsninger

til et bedre og stærkt helbred

 

 

Der er mere at gøre!

 

Laila M. Edsberg.

 

 

Foredragsholder,

 

 

Sygeplejerske, Biopat/Naturopath IBM,

 

 

Zoneterapeut, Øre-akupunktur og Coach

 

 

 

 

 

 

 

 
Reference:

“Laila formår at brænde igennem med sin meget brugbare viden og indsigter på en rolig, afbalanceret og velformuleret måde.Hun forstår at skabe en let stemning med humor og varme og taler i øjenhøjde, så man forstår det.Hun har en struktureret tilgang til hendes oplæg og byder ind med gode cases og analogier på at forklare svært stof.”  

Anne Sophie Sehested Münster

Founder & CEO
Inspired Beyond Babies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ring gerne for en uforpligtende samtale: 26 27 70 78

 

 

 

 

 

 

 


Reference:

“Vi har haft fornøjelsen af Laila og hendes kompagnon, til to herlige foredrag om søvn. Et  rettet til småbørnsfamilier og et til voksne.Vi har havde overvældende mange tilmeldinger og meget tilfreds bruger, er gået herfra.Foredragene har været både humoristiske, interaktive og informative.Vi har været rigtig glad for samarbejdet, og ser dem meget gerne tilbage ved en senere lejlighed”. 
Ida Sondrup.
Børne kulturformidler,
Ordrup bibliotek.

 

 

 

 

 

 

 

Reference:
“Jeg synes, at I gav nogle brugbare (og mange gratis) råd, som alle kan benytte uanset alder.For kulturhuset er det vigtigt, at det ikke bliver kommercielt, og den balance synes jeg, at I klarede rigtig fint.
Jeg synes også, at I havde et afvekslende program, hvor I skiftedes til at fortælle.I er begge gode formidlere foran et publikum, både levende og personligt leveret  – det fungerede så godt med de fysiske øvelser også.Det gav et godt afbræk i programmet. En rigtig god eftermiddag/aften – tak for den” . 

Susan Broager
Kulturformidler,
Skovlunde kulturhus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laila har altid et glimt i øjet og et smittende smil, hun er en passioneret, humoristisk, en vidende formidler og så brænder hun for at give danskerne en mere nuanceret vinkel til sundhed og mener at, meget smerte og lidelse i dagens Danmark kan forebygges eller lindres, især når det handler om kronisk tilstande, stress og lignende.

 

 

 

 

 

 

 

Lailas overordnede mål er, at danskerne i langt højere grad skal kende og have adgang til de helbreds muligheder, der ligger i alternative/komplementære behandlingsformer.

 

 

 

 

 

 

 

Hun er selv en god blanding mellem fortidens medicin kvinder og fremtidens sundhedsforskere. Og har sit hovedfokus omkring neurologien og immunforsvaret.

 

 

 

 

 

 

 

De der deltager i Lailas foredrag eller kommer som klient i hendes klinik, ved at det kræver noget, at holde kroppen sund, stærk og på rette kurs, men at indsatsen er det hele værd. For eksempel, når man som klient, slipper af med sin stofskifte diagnose, får blodtrykket sænket markant, bliver gravid efter lang tids forsøg, får lindret sin sklerose symptomer eller takler sin Alzheimers sygdom på en helt ny måde.

 

 

 

 

 

 

 

Reference:
“Tak for en fantastisk behandling, mindes ikke hvornår jeg sidst har gået så,godt uden spasmer osv”
Anders –  lever med sklerose.

 

 

 

 

 

 

 

Reference:
“Super kompetent og nærværende behandling og kostvejledning –og så er Laila et fantastisk dygtigt og behageligt menneske”.
Hanne – har tidligere været udfordret med kræft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter tyve år i sundhedsvæsenet, primært som sygeplejerske, har Laila set meget af det, det danske sundhedsvæsen er fantastisk til. Men også, at det kun er én af mange måder at behandle og se sundhed og sygdom på.

 

 

 

 

 

 

 

Laila ønsker på alle måder at understøtte ønsket om, at udbrede flere muligheder til et stærkt helbrede. Derfor er er hun udover sin foredragsvirksomhed,  medvirkede i Familien Sund, der bringer små helsetips fra den biopatisk verden, hun er en del af bladet og Facebook siden Sundforskning.dk og ligesom hun er en del af teamet bag netTV stationen. NSTV.dk

 

 

 

Videoekseksemlper kan ses neders på siden.

 

 

 

 

 

 

 

Laila har selv, både som barn og voksen, haft mange helbredsmæssige udfordringer og indlæggelser.

 

 

 

Derfor ved Laila, at det kræver en del at rette op på ubalancer, især dem der er blevet kroniske. Laila ved også fra egen erfaring, at de mentale aspekter gør en stor forskel for, hvordan man tør takle sine udfordringer.

 Det har hun oplevet i rigtig mange sammenhænge i sit liv, blandt andet ved sin daglige yoga praksis gennem 25 år, som klatreinstruktør og som bjergbestiger. Det var også på en klatrevæg Laila fandt sin “prins”  og den dybe kærlighed. I dag er de gift og har sammen ikke mindre end tre skønne ønskebørn. Til parcelhuset i Herlev høre dog også fem høns og omkring tolvtusinde bier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Opvæksten som tosproget har præget hende, og ligesom sin amerikanske far, har hun altid haft  eventyr i blodet. På den måde har hun både alene, med sin prins og senere med børnene oplevet over 40 af verdens lande og har her ud over både være bosat i og besøgt mange af staterne/provinsen i USA og Canada.

 

 

 

 

 

 

 

En af Lailas ynglings citat er uddraget af Marianne Williamsons digtsamling ’Dear Lover’:

 

 

 

 

 

 

 

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us”

 

 

 

 

 

 

 

Book Laila som foredragsholder eller få en tid til behandling ved at ringe på telefon:

 

 

 

 

 

 

 

26 27 70 78

 

 

 

 

 

 

 

Eller skriv en mail:

 

 

 

 

 

 

 

hej@herlevhelsezone.dk

 

 

 

 

 

 

 

Du kan se mere her:

 

 

 

 

 

 

 

http://herlevhelsezone.dk/about/

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=SFz6Qdn0DYY

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=aLwV2de2i1E

 

 

 

 

 

 

 

https://nstv.dk/video/gluten-maelk

 

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/meisenshelsezone/