Anbefalinger

 

Modtaget Januar 2018

Sikke et flot blodtryk jeg har fået!

 
Først på sommeren fik jeg konstateret for højt blodtryk (179/110) hos min læge. Han ville helst straks have sat mig i medicinsk behandling, men jeg insisterede på først at give naturopathien en chance. For et par dage siden (sidst december 2017) var jeg så hos lægen igen, og denne gang var mit blodtryk i pænt, normalt leje (135/93) og lægen syntes ikke, jeg skulle i medicinsk behandling. Det var miin lille nytårs-successhistorie.
 
Vibeke, Pensionist.
 
 

Modtaget december 2017

Min Hasimotos “forsvandt”

Bedre sent end aldrig… 
Så sidder jeg her og skal gøre 2017 op, hvad skete der, hvad var godt hvad var skidt, hvad skal være anderledes i det nye år 2018. 
Så kom jeg til at tænke på jeg helt havde glemt at skrive en anmeldelse, så for at at gå ind i det nye år med rent bord kommer min anmeldelse her 😉

I sommeren 2017 fik jeg konstateret en autoimmun sygdom Hashimotos. Lægen oplyser at den er fremprovokeret af ekstrem pres / stress, hvilket stemmer overens med en hård periode på arbejdsfronten som selvstændig. Beskeden var det må du leve med og kom til kontrol om 3 mdr. så kan vi se på hvilken medicin / dosis vi evt. kan ordinerer ……
På daværende tidspunkt er tallet som sygdommen måles på, på 4,8 og den må højst være 4,0 når man er syg …..

Da jeg havde sundet mig lidt, tænkte jeg det skal være løgn, jeg skal ikke have medicin inde jeg er fyldt 40 år, basta, og Hashimotos skal slet ikke bestemme over mig og mit liv….. Så jeg gik i tænke boks. Jeg lever som sådan sundt, motionere meget spiser tildels sundt får min søvn og er ikke stresset mere, hvad skulle der til og hvad skulle være anderledes ….

Jeg blev nød til at kigge andre veje, inde i vidste jeg det nok godt, men igen har jeg aldrig været helt stor fan / troet på de holistiske behandlinger, men da jeg ikke har prøvet det før kunne jeg vel heller ikke sige at det ikke virkede.

Så i stedet for at tage på 3 uger sommerferie sydpå valgte jeg at ligge en 3 ugers “healings plan” Den bestod i at rense ud, både kropsligt og i hjemmet, samt slukke alt hvad der havde med elektronik at gøre, bestille tid hos en kropsterapeut, massage hos sportsmassør og sidst men ikke mindst kontaktede jeg Laila og bad om et møde.

Laila lavede en “kostplan” what to eat what not to eat ;-), samt vitamin kur, side løbende fik jeg zoneterapi…..
Hele vejen igennem oplevede jeg at Laila var professionel, omsorgsfuld, forstående, hjælpsom og ikke mindst støttende….

i Oktober var jeg til kontrol ved lægen tallet sagde her 1,3 hvilket er normalen når man ikke er syg….. Spørg lige om både læge og jeg kiggede på hinanden, han mente det kunne vær en fejl så jeg fik endnu en test, den viste det samme, og han spurgte om jeg havde ændret noget i mit liv, jeg fortalte ham ovenstående og han kiggede med skepsis.

Om det skyldes det ene eller det andet kan jeg ikke svare på, det kan lægen heller, men inde i ved jeg at det skyldes jeg tog ansvar for mit liv/ helbred og sagde noget skal være anderledes og jeg skal aldrig tilbage til kun at leve “halvt” men havde det holistiske og spirituelle med, ikke kun kognitiv og det fysiske men hele pakken.

Rejsen er ikke slut endnu for mig den er kun lige begyndt, ønsket om at blive et helt menneske og være tilstede og levet livet ikke bare se det suse forbi men være en del af det, sund og rask…

Så står du med et nytårs fortsæt om at gøre noget godt for dig selv, så kan jeg varmt anbefale Laila, jeg kommer hvert fald igen hos Herlev Helsezone …

Godt nytår fra mig 😉

Caroline, Optikker og butiksejer.

 
 
Modtaget juli 2017
Jeg elsker at komme i Herlev helsezone

 

Mine fødder og resten af mig elsker at komme her! Man er i virkelig gode hænder og lige så godt selskab, mens man bliver hjulpet af med eventuelle skavanker og til et endnu bedre velbefindende.

Jeanett, Frisør og Stylist

 

Modtaget september 2016

Min sklerose påvirker mig mindre 

Tak for en fantastisk behandling, mindes ikke hvornår jeg sidst har gået så godt uden spasmer osv.

Anders, Førtidspensionist.