Konceptet hos Herlev Helsezone

Jeg behandler ubalancer hos voksne og børn, gennem arbejde med kroppen på mange niveauer. 
Jeg har igennem de sidste 20 år arbejdet med mennesker på flere planer. Både i kraft af mit arbejde som sygeplejerske, men også som klatretræner, som coach, gennem alternativt arbejde og meget andet. 
I dag er min primære behandlingsform zoneterapien og naturopati/biopati med mulighed for øre-akupunkturbrugt i en integral ramme. Jeg er ligeledes i et videns forløb, inden for det felt man kalder functional medicin
Mit arbejdsfelt spænder vidt, dog har jeg fokus omkring børn, tilbagevende infektioner og på alle områder hvor immunforsvaret er påvirke , samt på mennesker der har brug for særlig støtte gennem de kriser livet også kan give. 
 

Hvad indebærer et behandlingsforløb hos Herlev Helsezone?

Ved en behandling hos Meisens Helsezone vil man kort efter booking og tidsbestilling modtage en mail, med spørgeskema omkring dine udfordringer og ønsker. 
 
Er det zoneterapi der bestilles, gives der ved første møde en behandling af fødderne og en samtale der uddyber spørgeskema. Ofte kommer de bedste resultater ved at få en ugentlig zoneterputisk behandling i et forløb på 2-6 gang. I visse tilfælde flere behandlinger nødvendigt. Ønsker du at optimere mulighederne for at genskabe balance. Er det muligt at tilkøbe et nøje tilpasset naturopastisk/biopatisk program, med anbefalinger inden for kost, vitaminer, mineraler og evt. anden biologisk medicin. Programmet skal i de fleste tilfælde justeres efter ca. 30 dag, for at forbedre resultatet - er under booking/priser.
 
Er det et naturopatisk/biopatisk program der bestilles er første møde en gennemgribende samtale og detaljeret gennemgang af historik. Efter samtalen tilsendes på mail et nøje tilpasset personligt  naturopastisk/biopatisk program, med anbefalinger inden for kost, vitaminer, mineraler og evt. anden biologisk medicin. Programmet skal i de fleste tilfælde justeres efter ca. 30 dag, for at forbedre resultatet. Ønsker du at optimere mulighederne for at genskabe balance, er det muligt at tilkøbe zoneterapitisk behandling - er under booking/priser.
 
 
Jeg ser frem til at hilse på dig
Mange varme hilsner,
Laila M. Edsberg
 
Ring eller SMS og book din tid 
Telefon: 26277078 
 
Klinik adresse:
Hjortespringvej 89,
2730 Herlev