Zoneterapi og biopati

Zoneterapi:

Zoneterapi er lidt forenklet en behandlingsmetode, hvor en terapeut med trykpåvirkninger ét sted på kroppen søger at forbedre funktionen et andet sted. Teorien er, at hele kroppen kan findes afspejlet i delområder af kroppen, som kommunikerer og vekselvirker med helheden. 
Som terapeut er det derfor muligt at arbejde med alle former for ubalancer og sygdoms tilstande ved at trykke og massere forskellige punkter på kroppen. Den mest udbredte form for zoneterapi er fodzoneterapi, men der findes også zoner i f.eks. ørerne, i ansigtet og på hænderne. Zoneterapi og akupunktur minder i sin tilgang meget om hinanden. Akupunktur og akupressur bliver ind i mellem indraget i min behandling. 
 

Naturopati:

En Biopat & Naturopat er en komplementær behandler og rådgiver, som i samarbejde med klienten forsøger at danne sig et overblik over, hvilke belastende faktorer, der kan påvirke kroppens evne til at bevare eller opnå så god en sundhedstilstand som muligt.
Det handler om at bringe kroppen i balance på så naturlig vis som muligt, med få bivirkninger og hvor der arbejdes med at rydde op i årsager til problematikker og ikke kun lindre symptoner.  Ofte vejledes omkring kost, vitaminer, mineraler, naturlægemidler og en vifte af naturens egne potente midler og urter. Det kunne f.eks være kraftige ekstrakter lavet på camille, timian, hvidløg, ingefær og lignende.
 

Øreakupunktur:

Ved øreakupunktur der det muligt at behandler ubalancer i kroppen, ved at sætte små og næste smertefri nåle på punkter i øret. 
 

Integral:

Integral, (af lat. integralis, af integer ‘hel, uberørt, fuldstændig’) 
Den store danske, Gyldendal.
Den integrale ramme i terapien hos Herlev Helsezone tager udgangspunkt i det hele menneske med krop, sind og ånd. Men også med et indre liv, et køn, en personlighed, en historik, et arbejdsliv, en social reference, en kulturel flade at arbejde ud fra og meget andet. Kort sagt at alle menneske er en helhed i sig selv, men så sandelig også en del af et langt større hele. Alle disse områder påvirker os som mennesker, og gør os til dem og det vi er, i en gensidig vekselvirkning. Ind imellem er mange af disse påvirkninger, indre som ydre, med til at skabe ubalancer og sygdomme i vores krop, sind eller vores ånd. Jeg ser det som den største ære at indgå i samarbejde med dig og/eller dit barn, i forsøg på at genoprette balancen, når noget er kommet ude af takt.
 
På gensyn Hos Herlev Helsezone.
Mange varme hilsner,
Laila M. Edsberg.